Als kind was ik al niet weg te slaan bij de knutsel-, teken, en verf spullen. Van houtjes aan elkaar timmeren, tot oorbellen maken. Van tekencursussen tot kussenhoesjes naaien. Als ik maar iets kon maken! Vaak veel rommelen en uitproberen zonder denderende resultaten maar ook soms met verrassende uitkomsten. In 2014, toen mijn leven in een backpack paste, zocht ik iets kleins, makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Aan de hand van online afbeeldingen, tips en tools en vele voorbeelden bekijken vond ik mijn ware artistieke uiting – om het maar zo te noemen 😉

Sinds 2014 is er veel veranderd. Ik leef niet meer uit een backpack, en mijn materialen zijn langzamerhand ook veelzijdiger, groter en toegenomen in aantal. Evenals het plezier en rust dat het werken aan de mandala’s mij geeft.

Mandala’s door Lau le Miray art

Elke mandala is handgemaakt en uniek. Met ruim 9 jaar ervaring en nieuwsgierigheid wordt er telkens een nieuw ontwerp bedacht. Dit zie je terug in de genuanceerde verschillen en speelse afwijkende vormen. Voor ieder wat wils!


Wil je meer zien en ook een kijkje achter de schermen nemen? Volg mij dan op Instagram: @laulemirayart!

Wil je een stuk kopen? neem dan contact op!
Liever een persoonlijk ontwerp? Ook dan help ik je graag verder