Muurschilderingen


Steeds vaker zie je mandala’s terug in yoga studio’s, gezonde & duurzame horecagelegenheden, strandtentjes of op de hoek van de straat voor extra aandacht onder de Instagram community. Regelmatig wordt ik gevraagd een stuk te maken voor in een woonkamer, slaapkamer of werkruimte. Vaak hoor ik dan dat men op zoek is naar iets authentieks en handgemaakt. Wil je geen sjabloon mandala, waarvan er 13 in een dozijn gaan, maar een uniek werk op je muur? Lees dan verder!

Mijn mandala muurschilderingen zijn allemaal handgemaakt en komen intuïtief tot stand. Ik maak geen gebruik van sjablonen of vooraf vastgestelde ontwerpen. De mandala wordt ter plekke ontworpen. Indien gewenst kun je persoonlijke voorkeuren uit mijn werk voorleggen en probeer ik deze in het moment in het ontwerp te verwerken. Zo heeft iedere eigenaar een persoonlijk én uniek stuk aan de muur.

Zie jij het ook wel zitten om een persoonlijk ontwerp bij jou op de muur te hebben staan? Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw muur, grootte en wensen.