FAQ

 • Ik heb wensen voor een ontwerp, werk je ook in opdracht?
  Ja zeker! Neem contact op waarin je je wensen beschrijft, eventueel aangevuld met beeldmateriaal ter inspiratie en ik zal zo snel mogelijk bij je terugkomen met over de mogelijkheden.

 • Ik heb en mandala op hout aangeschaft, maar het hout wordt langzaam donkerder, wat nu?
  Hout is een natuurlijk product dat reageert op omgevingsfactoren ( luchtvochtigheid, licht, droogte). Het hout wordt langzaam donkerder naarmate het langer wordt blootgesteld aan daglicht/ zonlicht. Door hem niet in direct zonlicht te plaatsen, zal dit minder snel gebeuren.

 • Ik heb een mandala op hout aangeschaft, maar het hout krult een beetje op, wat nu?
  Hout is een natuurlijk product dat reageert op omgevingsfactoren ( luchtvochtigheid, licht, droogte). Het kan dus voorkomen dat een houten plaat dus iets krom trekt. Dit kan worden voorkomen door deze voorzichtig in een stevige lijst te plaatsen. Doe dit altijd met beleid, het blijft breekbaar.

 • Ik wil graag een aankoop afhalen, waar kan dit?
  Dit kan in Den Haag. De exacte locatie stemmen we onderling af.

 • Mijn pakketje lijkt te zijn verpakt in hergebruikte verpakking, klopt dat?
  Scherp! Dat klopt, ik probeer zo duurzaam mogelijk met materialen om te gaan. Ik hergebruik daarom verpakkingsmaterialen. Zo wordt het eindproduct zo beschermd mogelijk verzonden, zonder dat er extra plastic en karton geproduceerd hoeft te worden. De bescherming zal altijd voorop blijven staan.

Staat je vraag er niet tussen? neem dan contact op via info@mindtomatter.nl